UFFICIALE GENOA CLUB

UFFICIALE GENOA CLUB

diumenge, 29 de maig del 2011

Felicitats Barça!

Grifoni Barcelona felicita al FC Barcelona i a tots els barcelonistes per la conquesta del títol de la Champions League 2011. Felicitats Barça! Auguri Barça!

dimarts, 24 de maig del 2011

diumenge, 22 de maig del 2011

La festa del Genoa, il funerale della Samp

L'afició rossoblu va escenificar pels carrers de la ciutat, el funeral de la Sampdoria pel seu descens a la sèrie B...





Fins la temporada que ve!

Amb una última jornada de la lliga sense cap motivació, els jugadors van jugar relaxats i sense la pressió que genera aconseguir una victòria que et permeti avançar cap als teus objectius.

Era un partit de comiat. Primer els 25.000 espectadors es van acomiadar de la Sampdoria...i també va haver-hi records per a l’entrenador Davide Ballardini i pel director tecnic Fabrizio Preziosi que avui tancaven la seva experiència rossoblu.

Sobre la gespa, un bon partit de futbol. Destacar el debut a la porteria del jove porter Mattia Perin, amb tant sols 18 anys. Al minut 5, Floro Flores avança els grifoni amb un gran gol del napolità, que deu minuts més tard, aconseguia el segon gràcies a una jugada de Palacio. Amb aquests dos gols, Antonio Floro Flores acaba la temporada sent el màxim golejador de l’equip amb deu gols.
Al minut 45, Rodrigo Palacio arrodonia el resultat amb una gran jugada personal, fent el seu novè gol aquesta temporada, i registrant la seva millor marca a la lliga italiana.
De la segona part, el relaxament va provocar dos gols de l’equip visitant.

El Genoa finalitza la temporada en desena posició i amb 51 punts. L’any que ve, hem de millorar!. I moltes gràcies i molta sort Ballardini!

dissabte, 14 de maig del 2011

De vacances a Roma!

Poca cosa a dir per un partit intranscendent i on els jugadors rossoblu semblen que hagin anat a passar l'estona, més que jugar a un partit de futbol. A la primera part, el Genoa encara semblava posat en el partit, malgrat que la Lazio es va avançar al minut 6 i Palacio empata al 12. En la segona part, els grifonis es van adormir i la Lazio, conscient que es jugaven classificar-se per la Champions van apretar davant un Genoa passota, que veia com li marcaven 3 gols en 20 minuts. A 1 minut del final, Floro Flores aconseguia el segon gol, que maquillava el resultat, però no pas el joc. Final i un vergonyós 4-2. De vacances a Roma...



diumenge, 8 de maig del 2011

"Il derby non si regala". fotos
















"Il derby non si regala". cronica

Mauro Boselli de Buenos Aires és pels grifonis, l'heroi del “derbi della lanterna” número 104. En un partit 100% a l'estil dels mítics derbis i amb el “morbo” de condemnar la Sampdòria a la Sèrie B, el Genoa havia sortit amb ganes de marcar ràpid, però el joc inicial per part dels dos equips va ser amb molta pressió i molt tancament de línies sense deixar cap espai. Mica en mica el joc es va anar obrint i tot dos equips van tenir les seves ocasions. Eduardo molt bé, sota els pals. Quan s'apuntava l'empat pel descant, al minut 45, corner pel Genoa, treu Milanetto, Palacio pentina i Floro Flores remata de cap i fa embogir la Gradinata Nord! 1-0 pel Genoa!
A l'inici de la segona part, el joc es va haver d'aturar uns instants a causa de la boira creada per les bengales grifonis que impedien una bona visibilitat per poder jugar. La Sampdoria va sortir molt llençada per buscar l'empat i els jugadors del Genoa una mica adormits. Finalment la insistència “ciclista” va tenir el seu premi, gràcies a un mal rebuig d'Eduardo al minut 21, que Pozzi aprofita per fer l'empat. Els jugadors grifonis s'havien de posar les piles si volien guanyar el partit. Van sortir amb empenta, però els minuts anaven passant i no es tenia l'oportunitat desitjada. El partit s'anava escalfant i amb el temps esgotat, al minut 45, Mesto complicava les coses pel Genoa per autoexpulsar-se buscant una tipica baralla d'escola amb Ziegler. Tot i així, l'arbitre enlloc de pitar el final, dona 6 minuts més...
I quan el derbi semblava condemnat a l'empat, Mauro Boselli s'inventa una jugada a l'estil Lionel Messi o Xavi Hernandez, i fa el gol de la victòria al minut 96. Agafa la pilota entra a l'àrea per la dreta, se li encara un defensor, gira sobre el seu eix i amb el peu esquerra engalta un xut imparable per l'angle llarg de la porteria! Quin golàs!! Victòria rossoblu! I la Sampdoria enfonsada al 18è lloc de la classificació, amb un futur marcat per la lletra B.
Pel que fa a la nostra grada, "Vincenzi Doriana e carogna di Genova sei la vergogna" va ser la pancarta desplegada a la gradinata Nord, un clar missatge cap a l'alcalde de Genova que havia demanat "solidaritat" en vista del derbi. També durant el partit, especialment a partir de l'empat, s'havia escoltat diverses vegades el càntic “l derby non si regala", una manera d'escridassar els jugadors rossoblu acusats de falta de compromís. Però no, no hi havia hagut falta de compromís, només una mica de relaxació. Grande Genoa!