UFFICIALE GENOA CLUB

UFFICIALE GENOA CLUB

diumenge, 19 de desembre del 2010

Aplaçat per la neu


El gran derbi genovès Sampdoria-Genoa, de la 17ena jornada, que s'hauria d'haver jugat aquesta nit, ha estat ajornat per la forta nevada caiguda sobre la capital de la Ligúria.

El partit, considerat el derbi més passional i històric de tots els que disputen a Itàlia, s'hauria d'haver iniciat a les 20.45 hora, però el terreny de joc de l'estadi Luigi Ferraris ha quedat impracticable a causa de la neu i al gel, que posaven en perill la integritat dels jugadors.

L'àrbitre Morganti, d'acord amb els capitans dels dos equips, ha decidit ajornar el partit i encara no se sap la data en què es disputarà, ja que el "calcio" pateix des de demà una aturada per les festivitats nadalenques.

Aquest mateix migdia el Governador Civil de Gènova, tot i la neu caiguda durant el matí, havia deixat entreveure al possibilitat que el partit es jugués aquesta mateixa nit. No obstant això, la nevada es va intensificar a primeres hores de la tarda, acompanyada d'un fort vent de tramuntana que va portar una forta baixada de les temperatures i va provocar que el terreny de joc es convertís en una espècie de pista de gel.

El Sampdoria ocupa la vuitena posició Lliga, amb 23 punts, a tretze del líder Milà, mentre que el Genoa és dotzè, amb dos punts menys que l'etern rival.