UFFICIALE GENOA CLUB

UFFICIALE GENOA CLUB

dijous, 1 d’octubre del 2009

Valencia - Genoa CFC (Europa League) 1/10/19 - Cronica

1 d'octubre, cinc membres de la Grifoni Barcelona ens vam desplaçar a la capital del País Valencià per a viure el partit València-Genoa pertanyent a la competició de la UEFA (Europa League).
El mateix dia, a quarts d'una, iniciàvem el viatge a València carregats d'il·lusió i bon rotllo. Al llarg del viatge ens vam trobar a aficionats genoans, amb alguns dels quals vam compartir càntics espontanis i inesperats per a la resta dels companys.
Després d'un parell d'hores ens vam aturar en una Àrea de Servei per a dinar. Acabats de dinar vam reemprendre el viatge, i al voltant de les 17 h arribàvem a València. Aparcat el cotxe, ens vam dirigir als bars d'enfront de Mestalla -destacar que les braves més dolentes que mai hem menjat es troben al Bar Ciudad Real- on vam compartir unes bones estones amb els seguidors genoans que no paraven de cantar. Moment on vam aprofitar per a comprar la samarreta de la Penya Genoana. Curiosament, amb un marge de 15 minuts, el seu preu va passar a costar 5 euros menys.
Al voltant de les 20 h vam entrar a l'estadi i vam penjar la nostra pancarta i vam fer voleiar la bandera de Barcelona i l'estelada, accions que no van agradar gaire a la policia espanyola, la qual no va deixar ni un moment de treure'ns l'ull de sobre. Durant el partit vam viure dues realitats: el Genoa té una afició que no para de cantar, i que l'equip és molt justet.
L'equip rosso-blu, tot i avançar-se al marcador en el primer xut que va realitzar, va ser inferior al conjunt ché. A la segona part, el València va marcar dos gols en pocs minuts, però, poc després, el Genoa va empatar gràcies a un clar penal. Faltaven pocs minuts per a finalitzar el partit i hi havia l'esperança que acabés en empat, però un penalti sobre Villa, i que ell mateix va transformar, va acabar amb la resistència dels futbolistes genoans, però no pas de l'afició.
Finalitzat el partit ens vam dirigir al cotxe per iniciar la tornada, arribant a Barcelona a quarts de quatre de la matinada.

· Volem agrair la rebuda dels aficionats genoans que es mostraven entre sorpresos i incrèduls de la nostra presència a València, i afegir que fins i tot ens van regalar les entrades per a poder accedir a l'estadi.