UFFICIALE GENOA CLUB

UFFICIALE GENOA CLUB

divendres, 20 de febrer del 2009

Solidaritat amb Gabriele Amato

El grifoni Gabriel Amato, de 37 anys, ser envestit per l'autocar del Fiorentina a la sortida de l'estadi Luigi Ferraris de Gènova, mentre increpava els jugadors de l'equip rival al costat d'un grup de seguidors del Genoa després del partit de e lliga, que va acabar amb un empat 3-3. El seu estat és de fractures nombroses i greus i segons el director de l'hospital San Martino de Gènova seran decisives les pròximes hores per conèixer la possible recuperació del pacient.

L'aficionat va ser enganxat per una de les rodes de l'autobús del
Fiorentina i va ser arrossegat durant diversos metres. El conductor de l'autobús, interrogat durant la nit, va assegurar que no es va adonar d'haver investit l'aficionat i que va prosseguir la seva marxa amb rapidesa davant de la por de ser atacat pels seguidors del Gènova. El vehicle va ser detingut per la Policia quan ja estava a l'autopista.

El mateix van confirmar alguns dels jugadors del
Fiorentina, que també van ser escoltats durant la nit per la Policia municipal de Gènova. En les pròximes hores, la Policia municipal continuarà les investigacions per comprovar possibles responsabilitats de l'atropellament.