UFFICIALE GENOA CLUB

UFFICIALE GENOA CLUB

divendres, 31 d’octubre del 2008

Thiago Motta-2

El Gènova transita per la meitat de la taula i va acudir a Milà, per jugar contra l'Inter, amb la intenció de no arrugar-se. I ho va fer. Va aguantar fins al final el 0-0, fins i tot quan es va quedar en inferioritat numèrica per l'expulsió de Juric a falta de mitja hora i va deixar a zero a l'Inter en el seu camp per primera vegada després de 60 partits consecutius.


Thiago Motta va ser decisiu per aconseguir-ho. El brasiler, futbolista d'excel·lent planta, combatiu i amb visió de joc, sempre va ser el mig centre ideal quan es trobava en bona forma física. Així ho va fer en el Giuseppe Meazza, marcant el ritme just quan l'equip posseïa la pilota i tancant el centre del camp quan l'interintentava, a la desesperada, aconseguir el triomf per no perdre el liderat que ara comparteix amb l'Udinese i el Nàpols. El seu desplegament es va fer més evident en la recta final, quan amb inferioritat numèrica més podia sofrir el seu equip. El Motta que va saltar al terreny de joc tenia una imatge molt diferent a què habitualment lluia als terrenys de joc de la Lliga. Rapat al zero, més prim... Expliquen que Thiago li ha donat un gir a la seva vida i que, amb la tranquil·litat i l'equilibri en la part privada de la seva vida, ara vol recuperar el temps perdut en la seva carrera esportiva. Ara, després d'estrenar-se en la jornada anterior en el Gènova-Siena que va guanyar el seu equip, ja ha cridat l'atenció dels especialistes de la Sèrie A. Gian Gasperini, el seu tècnic, somia amb rescatar el millor Thiago.

dimecres, 22 d’octubre del 2008

coneguem el jugadors: Thiago Motta

Nascut al Brasil l'any 1982, però amb nacionalitat italiana, va jugar des de jove en les categories inferiors del FC Barcelona, per debutar amb el primer equip en la Primera divisió el 3 d'octubre de 2001 en el partit FC Barcelona-Mallorca (3-0). Motta va sofrir una greu lesió l'11 de setembre de 2004 en un partit contra el Sevilla FC que el va mantenir apartat dels terrenys de joc set mesos. Aquella mateixa temporada es va proclamar campió de Lliga amb el Barça. En la temporada 2005/06 va guanyar la Supercopa d'Espanya, la Lliga i la Lliga de Campions. Les constants lesions i la falta de rendiment en relació amb els minuts concedits van forçar la seva sortida del club. Així, l'Atlético de Madrid va fitxar aquest jugador per a la temporada 2007/08 encara que va jugar pocs minuts durant tota la temporada. El setembre del 2008 va marxar a jugar a la Sèrie A italiana amb el Genoa CFC, amb fitxa per 4 temporades, sent el primer jugador que juga al Genoa, després de fer-ho amb el FC Barcelona.

Motta va debutar amb el GenoaCFC el 19 d'octubre del 2008. Va entrar en el minut 15 en substitució del lesionat Milanetto i a partir d'ara pot gaudir de molts minuts pel contratemps del seu company. El Genoa es va imposar per 1-0 al Siena.